El Govern crea un servei de bus d’alta freqüència passant per Porto Cristo

Entre els nuclis costaners del Llevant a partir del 8 d’abril

 

El director general de Mobilitat i Transport Terrestre, Jaume Mateu, acompanyat pel batle de Manacor, Miquel Oliver, ha presentat avui les millores del servei del bus interurbà al municipi.  Amb l’objectiu de millorar la mobilitat dels usuaris de la zona entre els diferents nuclis de la costa de llevant, s’avancen els horaris d’estiu al dia 8 d’abril i per primera vegada es crea un servei urbà d’alta freqüència amb Porto Cristo com a nus important.

D’aquesta manera es reprèn la línia urbana de referència, la 425 que connecta Porto Cristo amb s’Illot, Sa Coma, Cala Millor, Cala Bona i Costa del Pins amb serveis gairebé cada 15 minuts. També s’inicia la línia 424 amb el recorregut de Porto Cristo, s’Illot, Cala Millor, Cala Bona, Canyamel i Cala Rajada i servei cada hora.

D’altra banda s’amplia el servei amb la incorporació d’una nova línia 427 que connectarà Cala Mandia – s’Estany d’en Mas/Cala Romàntica i Porto Cristo, i que a partir de dia 29 ampliarà el recorregut fins a Cales de Mallorca. Els usuaris disposaran de 16 expedicions diàries amb una freqüència de cada hora de dilluns a dissabte i 14 expedicions, els diumenges i festius.

El mateix dia 8 es reforcen les línies 401 Cala Millor – Palma i 411 Cala Rajada – Manacor, amb un increment significatiu d’expedicions, i es reactiva la línia A42 Cala Bona- Aeroport.

Durant la presentació, s’ha comunicat que en breu acabaran les obres d’ampliació de la parada d’enllaç Molí d’en Polit de Manacor. Amb aquesta actuació es millorarà les condicions d’espera dels usuaris i es reduirà l’impacte en el trànsit que pot ocasionar la concentració de diferents busos.

El director general de Mobilitat també ha anunciat que per facilitar als usuaris la gestió i la nova emissió de la Targeta Intermodal, a finals d’abril s’habilitarà un punt d’emissió de Targetes que estarà itinerant durant quatre dies entre s’Illot, Porto Cristo, Cales de Mallorca i Son Macià. Es recorda que a la parada Molí d’en Polit de Manacor hi ha un punt d’emissió de targetes permanent.

A més l’oficina del TIB de Porto Cristo es reobrirà l’1 de maig per facilitar informació de servei a l’usuari durant tota la temporada d’estiu. Per a més informació sobre línies i horaris es pot consultar a tib.org.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad