L’actor Antoni Gomila és la nova ‘A d’Or’ de s’Agrícola

Feia uns anys que l’associació cultural ho intentava. L’acte d’entrega serà el proper 14 de maig al Convent

 

Després de varis intents frustrats, finalmente enguany la Junta Directiva  de S’Agricola, reunida en sessió ordinaria dia 22 de març va elegir l’actor manacorí Antoni Gomila Nadal com a ‘A d’Or’ 2022. L’acte d’entrega, serà  si no hi ha de nous, dia 14 de maig al Convent dels dominics de Manacor, dins el marc de les festes de Sant Isidre. Ja feia uns anys que s’Agrícola sopesava el nom de Gomila com a guardonat, però finalment no es va arribar a un acord.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad