Tornen les processons i les paumes al municipi

La imatge

 

Tornen les processons i les paumes. Després de dos anys sense poder viure una Setmana Santa amb normalitat, ahir vespre al local de Ca’n Vallespir, es va presentar el programa de 2022, a càrrec del vicepresident de l’Associació de Confraries de Manacor, Joan Sansó. També hi intervingueren Mossèn Antoni Amorós (Rector de les Parròquies de Manacor), Maria Sansó (Presidenta de l’Associació de Confraries de Manacor), Miquel Oliver (batle de Manacor), Artur Aguiló (regidor de festes). 

Aquí en teniu el programa complet, pitjant damunt la imatge:

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad