‘Control’: Joy Division arriba avui a Manacor

Avui capvespre a les 20,30h als Multicines Manacor, el cinemaclub manacorí 39 Escalons rescata ‘Control’, la pel·lícula d’Anton Corbijn sobre Joy Division, la banda de postpunk anglesa. Biografia emocional sobre els darrers anys de vida del seu cantant, Ian Curtis.

Des de 1973, quan encara era un adolescent que estudiava mentre admirava David Bowie i els Sex Pistols, fins a la vesprada abans de partir cap als EEUU per a realitzar el que havia de ser el primer tour americà del grup a principis de 1980. Com el va afectar el dramàtic conflicte entre el gran amor que sentia per la seva esposa i l’apassionada relació amb la seva amant, els desesperants atacs d’epilèpsia que patia, el seu extraordinari talent i les seves irresistibles actuacions en directe. Una bella pel·lícula sobre les catastròfiques conseqüències de l’amor i del penediment, emperò també de la salvació que tots busquem a través de l’art.

Projecció inclosa dins el “Premi José María Nunes al Millor Fet Cineclubista 2019” atorgat per la Federació Catalana de Cine Clubs (FCC).

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad