Misteriosos dinosaures arriben a les Coves dels Hams

Aquests dies molts veïnats de Porto Cristo ha pogut veure siluetes de dinosaures devora la carretera de Manacor. Unes grans figures vingudes en camions que han anat ‘desembarcant’ a les Coves dels Hams. Què són? De què es tracta?. Doncs bé, com ja és ben sabut, els responsables de les grutes varen adquirir, l’any 2014, els dinosaures de fibra que hi havia al petit parc temàtic de l’Olivart, amb l’intenció de tornar a muntar una instal·lació semblant. Però pareix esser que el trasllat i els anys d’espera (amb la pandèmia pel mig) han anat fent malbé les figures.

Interior de la Cova Rodona. Coves dels Hams

 

I és que les informacions indiquen que des de la gerència es va decidir anar una passa més enllà i acudir al mercat asiàtic per comprar uns dinosaures encara millors, una espècie de ‘animatronics’ de moviments realistes que puguin emocionar els assistents que s’acostin al nou ‘parc juràsic’ porteny. No hi ha encara data per a la inauguració perquè falten figures per arribar… i és que la situació geopolítica ho ha posat tot una mica més complicat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad