Comencen les obres de reforma i impermeabilització del cementeri de Son Coletes

L’Ajuntament de Manacor ha començat les obres de reforma i impermeabilització del Cementeri municipal de Son Coletes. La reforma consisteix en la impermeabilització de les dues plantes de les ales corresponents a la zona ampliada. Les dues terrasses que es reformen tenen una superfície de 450 metres quadrats cada una. Així mateix, també s’hi durà a terme la reparació puntual de les bigues que es trobin en mal estat.

També es repararà el sostre de la planta baixa, que degut a les filtracions ha quedat totalment descloscat.

Les obres tendran un cost total de 166.000 euros, dels que el 50% corresponen al pressupost de 2021 i l’altra meitat al pressupost d’enguany. Les tasques començaren fa un mes i mig i tenen un termini d’execució de sis mesos, tot i que previsiblement s’hauran pogut completar abans d’aquest termini.

«És una demanda que teníem de molts de propietaris i usuaris del Cementeri. Entenem que el Cementeri és un lloc molt sensible i que quan una persona va a visitar els seus difunts el que vol és trobar les instal·lacions en condicions, fet que no era així ja que els darrers 15 anys no s’hi havia fet cap gran inversió», ha explicat el delegat del Cementeri aquest dimecres en roda de premsa, Carles Grimalt.

Zona excavada

L’Ajuntament de Manacor ja té el projecte per retornar al seu estat original les tres zones del cementeri que s’excavaren en el marc del tercer Pla de Fosses del Govern de les Illes Balears. Així, el projecte es remetrà a la Secretaria Autonòmica de Sectors Productius i Memòria democràtica i espera que el proper mes ja pugui sortir a licitació.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad