L’Ajuntament activa una enquesta per saber la demanda de sepultures

Un estudi per conèixer la demanda existent i en cas que sigui elevada es plantejarà la construcció d’una nova ala

L’Ajuntament de Manacor ha posat en marxa un sondeig entre la ciutadania per conèixer la demanda existent en l’adquisició dels drets funeraris sobre les sepultures.

Les persones interessades han d’emplenar el formulari que hi ha penjat a www.manacor.org/ca/cementeri-municipal i l’han de presentar a la delegació del Cementeri abans del 20 de maig.

Aquestes sol·licituds no suposen l’adquisició de cap dret ni preferència en la possible concessió administrativa de nínxols en el futur, únicament constituiran un estudi per conèixer la demanda existent i en cas que sigui elevada es plantejarà la construcció d’una nova ala.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad