Inaugurada l’exposició d’Àfrica Juan a s’Agrícola

Amb el títol ‘S.O.S. salvem la mar’ dissabte passat s’inaugurà l’exposició de la pintora Àfrica Juan a la sala d’exposicions de l’Associació Cultural S’Agrícola de Manacor, que podrà ser visitada fins dia 25 de març.

Àfrica Juan (Calvià, 1966) s’inicià en l’art de molt jove. Va iniciar la seva formació artística a l’Escola d’Arts i Oficis de Palma i en diversos tallers d’artistes. Ha realitzat exposicions per Mallorca i la península i també a nivell internacional. A més de pintar els seus quadres, és professora de dibuix i pintura.

Àfrica Juan desenvolupa la seva creativitat a través d’un missatge que apel·la la consciència i promou el cinisme mediambiental que es reflecteix a la seva obra amb pinzellades de relleus, matisos salats de profunds i bells colors de les nostres mars on varem poder observar una obra molt representativa de l’actual societat. El seu art figuratiu és una eina i una manera de dir coses, de dir protegiu la mar, que és de tots.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad