Metropolis, el gran clàssic del cinema, arriba a Manacor musicat en directe

Jordi Herrera i J.M. Puigserver dels The Cicely Satellites musicaràn en directe la versió completa de Metropolis de Fritz Lang al Teatre de Manacor

 

Incansables i sempre en contínua transformació, Jordi Herrera i J.M. Puigserver (Púter), són un dels tàndems amb més personalitat del rock estatal més experimental d’aquestes dues darreres dècades tant sigui al capdavant de The Cicely Satellites, projecte que comparteixen des dels inicis de la banda i amb el qual han girat per bona part d’Europa tocant tant a macro festivals com puguin ser Benicàssim o Festimad fins a micro locals com La cova dels Ases de Porto Colom. Alhora, també han creat els seus projectes individuals; The Marzipan Man (Jordi Herrera) i El prehome indefinit (J.M. Puigserver), a més de col·laborar en un munt d’altres bandes com a músics i productors alhora.

Metropolis, un dels grans pilars de la història del cinema , ens situa a una de les grans megalòpolis sorgides en un futur proper, on la societat es divideix en dues classes: els rics que tenen el poder sobre els mitjans de producció, vivint envoltats de luxes, espais amplis i jardins, i els obrers, condemnats a viure en condicions dramàtiques reclosos en un gueto subterrani on es troba el cor industrial de la ciutat. Es projectarà la versió restaurada l’any 2010 per la Fundació F. W. Murnau que compta amb el metratge complet de 150 minuts del dia de l’estrena de 1927, inclosos els 25 minuts perduts que es varen descobrir a Argentina l’any 2009.

La projecció/concert tindrà lloc el pròxim divendres 18 de març a les 19 h al Teatre de Manacor i està organitzada pel Cinemaclub 39 escalons i el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Manacor. Amb la col·laboració d’Enviu Manacor i la Federació Catalana de CineClubs i el suport tècnic del Teatre de Manacor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad