“Manacor tendrà una torre que serà única a Espanya”

La silueta de Manacor tendrà aviat una nou edifici, i serà dels més moderns en la seva categoria. De fet ja ha estat qualificat com a únic a tot l’estat espanyol per totes les seves prestacions. I és que, curiosament, encara que estarà allunyat del centre servirà com a banc de proves per millorar la seguretat de tots els demés del municipi.

El nou parc de bombers de Manacor canviarà l’actual torres de pràctiques i entrenaments de totxos i ciment per la més moderna del mercat. Amb 104 metres quadrats i sis plantes d’alçada serà pionera a Espanya. “Donarà resposta a les necessitats diàries de formació i pràctiques del personal, amb diferents escenaris”, assenyala Pedro Ladaria, cap del servei de Bombers de Mallorca, alhora que recorda que pel seu disseny s’han tengut molt en compte les opinions dels propis professionals que treballen al parc manacorí.

La torre comptarà amb un sofisticat sistema de làmines especials, que es podran tancar per així generar situacions de nul·la visibilitat o perquè la torre pugui omplir-se de fum a partir de les màquines que durà incorporades. Amb això el que es vol és aproximar-se el més possible a una actuació real. Comptarà amb diversos models de balcons a distints nivells i alçades, i un nou tub interior per practicar rescats especials a pous o zones estretes, amb zones d’escapatòria en cas de pànic.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad