Mà de metge per rescatar un restaurant abandonat

Manacor és un lloc de contrastos, de negocis actius i ben situats i d’altres que acaben en sec els seus dies i esperen segones i terceres oportunitats per ser rescatats de l’oblit. Aquest és el cas del restaurant de l’hipòdrom municipal. Un lloc d’esbarjo que un temps va ser populós (amb terrassa i escenari inclosos), però que avui està deixat de la mà de Déu. Ara l’Institut Hípic de Mallorca ha anunciat que en destinarà 240.000 euros a reformar-lo, que el projecte ja està entrat a l’Ajuntament i que les obres podrien començar aquest proper mes de maig. Ho veurem.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad