Mà de metge per rescatar un restaurant abandonat

Manacor és un lloc de contrastos, de negocis actius i ben situats i d’altres que acaben en sec els seus dies i esperen segones i terceres oportunitats per ser rescatats de l’oblit. Aquest és el cas del restaurant de l’hipòdrom municipal. Un lloc d’esbarjo que un temps va ser populós (amb terrassa i escenari inclosos), però que avui està deixat de la mà de Déu. Ara l’Institut Hípic de Mallorca ha anunciat que en destinarà 240.000 euros a reformar-lo, que el projecte ja està entrat a l’Ajuntament i que les obres podrien començar aquest proper mes de maig. Ho veurem.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad