Detinguts dos joves després d’una fuga en sentit contrari en un cotxe robat

La Policia Local de Manacor ha detingut dos joves que conduïen un cotxe robat, de manera temerària, sense carnet de conduir i sota els efectes de les drogues. La matinada de divendres, els agents de la Policia Local varen advertir un vehicle BMW que circulava sense llums per la plaça Ramon Llull a una velocitat superior a la permesa.

En veure el perill que suposava per a la resta d’usuaris de la via, procediren a interceptar-lo accionant els llums d’emergència. El conductor del vehicle que perseguien, lluny de seguir les indicacions dels agents, continuà sense llums per avingudes i carrers amb gran afluència de vehicles, obligant-los a aturar-se i fins i tot a realitzar maniobres perilloses per evitar ser colpejats frontalment pel conductor temerari.

El vehicle BMW va circular més de dos quilòmetres en sentit contrari a tota velocitat i, després de ser perseguit per diverses dotacions policials, el conductor va perdre el control del vehicle i impactà contra varis senyals de trànsit i un arbre, pel que no pogué continuar la fuga.

Una vegada interceptat el vehicle, el conductor va sortir-ne corrents donant-se a la fuga, malgrat que va poder ser detingut poc després pels agents. A l’interior del vehicle hi havia un altre jove, que va ser arrestat i traslladat a l’Hospital de Manacor, on va ser atès de les ferides que presentava.

Després de fer les comprovacions corresponents, la Policia Local advertí que el vehicle havia estat substret feia poques hores a Manacor. Acte seguit, el conductor va ser detingut per conduir de manera temerària un cotxe robat, sota l’efecte de les drogues i per no tenir permís de conduir.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad