La llista de material que podeu dur per ajudar Ucraïna des de Manacor

Des de Manacor s’ha organitzat una xarxa de punts de recollida de productes de necessitat per ajudar els afectats per la invasió russa d’Ucraïna. L’associació de famílies ucraineses constituïda a Palma fa uns dies arrel del conflicte, ha fet arribar un llistat del que es necessita i del que no en aquests moments:

El que sí que es necessita:

-Analgèsics, antibiòtics, material d’apòsit, torniquets, farmacioles de primers auxilis, analgèsics, adrenalina, agulles i cateters venosos, xeringues, nalbufina.

Quant a aliments es necessita, cafè, cacau, qualsevol conserva de peix, carn o patés. Aperitius ràpids, xocolata, fruits secs, menjar per a infants, bolquers per a nins i adults. Llanternes, sacs de dormir, sabates de feina, guants, polars, ulleres, radios, motxilles i bosses de transport, serres elèctriques, cables, binoculars, telèfons i petits ordinadors.

No es necessita perquè ja n’hi ha a bastament:

Pasta i cereals. Roba i sabates de diari, mantes o tovalloles.

Tot el material després serà recollit periòdicament i transportat en una furgoneta de Cronomotor cap el port de Palma, i d’allà fins al país de l’est d’Europa. A continuació recordam els punts de recollida que hi ha repartits per Manacor:

Bar Mallorqui 

C Arta. 84

De 7 a 21.00h

 

Bar Sa Fonda 

Rambla del Rei en Jaume, 3

Horari de 7 a 22.00h

 

Bar Ca Sa Capitana

Avda Tren 26

Horari 6 a 17.00h

 

Cronomotor Polígono 

Ferrers 27

De 8 a 17.00h

 

Bufete Perello 

Avda Baix des cos 77

Horari de 8-14 i 17 a 19h

 

Foto Tenda Cristina

C Amargura 7

Horari de 10-13 i de 17 a 19.00h

 

Maversa Marimon

Servicio Repsol Butano

Passeig Ferrocarril, 60

De dilluns a divendres de 9 a 18:30h

 

Punt de recollida a Vilafranca

Ca Na Molineta

S’Estany de Vilafranca de Bonany

C/Palma, 17. 

Horari de 8:30 a 20:30

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad