Comença la instal·lació dels nous parquímetres intel·ligents

Els operaris de l’empresa pública municipal SAM han començat a substituir aquest divendres els parquímetres de la zona ORA de Manacor. El canvi ha començat per l’avinguda del Torrent, on ja s’ha instal·lat un dels nous parquímetres i la resta d’aparells antics s’han tret. 

Les tasques continuaran la setmana que ve a la zona ORA de la plaça de Na Camel·la, el carrer de San Joan, carrer d’Artà, passeig de Baix des Cós, carrer de l’Amargura, passeig de Na Camel·la, plaça Ramon Llull i rambla del Rei en Jaume. 

En total, se substituirà una vintena de parquímetres amb l’objectiu de millorar el servei. Els nous aparells són autònoms energèticament, permetran el pagament amb targeta i funcionaran amb la introducció de la matrícula. 

A aquelles zones on s’hagin eliminat els aparells antics i encara no s’hagin instal·lat els nous no se sancionaran els vehicles que no exhibeixin tiquet d’ORA.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad