Comença la instal·lació dels nous parquímetres intel·ligents

Els operaris de l’empresa pública municipal SAM han començat a substituir aquest divendres els parquímetres de la zona ORA de Manacor. El canvi ha començat per l’avinguda del Torrent, on ja s’ha instal·lat un dels nous parquímetres i la resta d’aparells antics s’han tret. 

Les tasques continuaran la setmana que ve a la zona ORA de la plaça de Na Camel·la, el carrer de San Joan, carrer d’Artà, passeig de Baix des Cós, carrer de l’Amargura, passeig de Na Camel·la, plaça Ramon Llull i rambla del Rei en Jaume. 

En total, se substituirà una vintena de parquímetres amb l’objectiu de millorar el servei. Els nous aparells són autònoms energèticament, permetran el pagament amb targeta i funcionaran amb la introducció de la matrícula. 

A aquelles zones on s’hagin eliminat els aparells antics i encara no s’hagin instal·lat els nous no se sancionaran els vehicles que no exhibeixin tiquet d’ORA.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad