El Govern reparteix 40.000 adhesius covid per comerços i bars

A fi d’unificar totes les cartelleries distintes que hi ha respecte a les recomanacions

 

Dos anys després de l’arribada de la COVID-19 a les Illes Balears, i després de més de 400 cartells comunicatius per informar la ciutadania sobre les mesures que en cada moment s’establien per garantir la seguretat sanitària, l’executiu ho centralitza tot en un QR que redirigeix a les recomanacions vigents. Per això, s’envien adhesius a 14.000 comerços minoristes; 8.000 bars; 5.800 restaurants; 370 espais culturals, com teatres i museus, i prop de 3.000 establiments turístics, entre altres llocs de les Illes Balears, que animen a entrar-hi i gaudir-ne, sempre respectant les mesures vigents per garantir que siguin espais segurs. A més, es col·locaran en 300 busos i trens i en més de 400 centres educatius.

Atesa la necessitat d’evitar cartelleria desfasada i oferir un lloc únic per consultar les indicacions per protegir-se de la pandèmia, l’executiu aprofita per enviar un missatge dinamitzador de consum i per agrair als propietaris d’aquests establiments l’esforç de tants mesos, durant els quals han protegit milers de vides i han reactivat l’economia. Així mateix, els dona les gràcies per haver «fet vostres els cartells amb les mesures penjant-los en taulells, aparadors, portes, parets, etc., amb la finalitat de contribuir a difondre les normes per afavorir una convivència segura per a tothom».

El Govern considera que amb molt de sacrifici, però conjuntament, s’aconseguirà superar aquesta crisi sanitària i econòmica, i agraeix l’esforç de tothom per fer-ho possible.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad