Els millors especialistes en l’art del debat es donen cita a Manacor

La UIB organitza enguany per primera vegada la Lliga de Debat Sènior, amb varis debats que es duen a terme a diferents localitzacions. El segon d’ells es durà a terme aquest divendres 18 de febrer, a les 17 hores, i tendrà com a seu el Centre Universitari de Manacor. La Lliga de Debat Sènior és una competició en la qual equips d’estudiants de la UOM debaten sobre un tema polèmic i d’actualitat. La participació està oberta a l’alumnat de la UOM matriculat en el curs acadèmic 2021-2022.

La Lliga de Debat Sènior és una competició dialèctica que vol posar de manifest habilitats tan importants per a la vida quotidiana com són l’oratòria, el treball en equip, la creativitat, l’anàlisi, la planificació i la presa de decisions. El procés de documentació, la coordinació i el treball en grup, la construcció d’un discurs de qualitat i el desenvolupament d’habilitats socials, entre d’altres, són aspectes relacionats amb l’esperit crític i l’exercici d’una ciutadania democràtica al llarg de la vida.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad