L’excomissari de la Policia Nacional de Manacor és nomenat cap dels GEO

Luis J. Esteban Lezáun, es va fer famós l’any 2015 per completar el ‘rosco’ del programa televisiu ‘Pasapalabra’

 

El que va ser comissari de la Policia Nacional a Manacor, Luis J. Esteban Lezáun, conegut també com a escriptor i guanyador del ‘rosco’ del programa televisiu Pasapalabra, és el nou cap del Grup Especial d’Operacions (GEO) del cos policial. Nat a Saragossa, Esteban ha exercit com a cap a Salamanca o Algesires (Cadis). És llicenciat en Dret i Estudis Policials i ha publicat diverses novel·les. Va arribar a Manacor l’any 2013 als 41 anys.

El 2015 va aconseguir notorietat perquè va aconseguir completar el ‘rosco’ de Pasapalabra, per la qual cosa sen va dur un pot de més de 350.000 euros, que va donar de manera íntegra a una ONG en suport de les persones més necessitades.

Luis J. Esteban Lezáun relleva en el càrrec del GEO Daniel Nogueroles, que fou nomenat cap superior a Ceuta el mes de desembre passat, tal i com ha informat la Direcció General de la Policia Nacional. El nomenament del nou responsable de la unitat d’elit, especialitzada en la protecció d’ambaixades, operacions contra el terrorisme, el crim organitzat o el narcotràfic, va ser publicat dilluns a l’Ordre General de la Policia.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad