Petit taller sobre la conservació de l’art que tenim a casa

La sala d’actes de la Institució Pública Mossèn Alcover va acollir aquesta passada setmana el taller anomenat ‘Nocions bàsiques de conservació i restauració de l’art que tenim a casa’ impartit per la restauradora Maria del Mar Riera amb gran assistència de públic interessat en el tema.

Desprès de la presentació per part de la presidenta dels Amics Alcover, Bàrbara Duran, la reconeguda restauradora manacorina va explicar el gran interès que tenen moltes de les peces que hem heretat dels nostre padrins, i que al marge del seu valor econòmic, formen part de la nostra vida, tradicions i costums que mai s’haurien de perdre.

Desprès d’això Riera va fer un ràpid però extensiu repàs a les diferents maneres de preservar, conservar i restaurar els distints objectes que podem tenir, com ara gravats, dibuixos, pintures, peces de ceràmica, fusta o metall, explicant els pros i contres dels diferents productes que podem trobar al mercat, i d’altres que son ben casolans i de baix preu.

En definitiva, una mirada amb altres ulls sobre els nostres petits tresors i les coses que podem fer perquè el pas del temps els afecti el menys possible. Aconseguint així que les properes generacions puguin gaudir d’ells com ho hem fet nosaltres, i fer que els estimin.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad