Els inversors de Dhraa ja preparen per obrir un mercat aquest estiu

Els inversors alemanys que fa mig any van comprar la mítica discoteca Dhraa (a la carretera entre Porto Cristo i Cala Millor), ja tenen el seu primer projecte en marxa. Es tracta d’un mercat gastronòmic, el San Sebastián Gastronomic Market, previst per la propera primavera-estiu just al costat del famós complexe.

Ho publiciten com un punt de trobada, no només per a famílies i amics sinó també per foodies, winelovers, gourmets i curiosos. Una aposta per una cuina per a tots els públics, informal per poder menjar a preus moderats. Quedarà dissenyat com un “mercat gastronòmic únic amb 16 cuines internacionals diferents, cocteleria i restaurant de brasa”.
– Ostres i Champagne Bar
– Cuina italiana
– Sushi i Poke
– Menjar de carrer tailandès
– Graellada de carn
– Pintxos mallorquins i tapes
– Türkish Kebab i menjar tradicional
– Racó indi
– Alimentació regional alemanya
– Dolços i Postres
– Menjar mexicà
La societat May Holding Baleares va adquirir a mitjan mes de juliol de 2021 el complex de gairebé 9.000 metres quadrats. La mítica discoteca Dhraa, famosa entre mitjans dels anys vuitanta i principis dels noranta per les seves festes temàtiques a l’aire lliure i els concerts estiuencs d’artistes internacionals, fou finalment venuda a un empresari alemany per 245.000 euros. Una operació que també inclou el restaurant Sol Naixent.

Feia anys que la seva icònica silueta restava abandonada enmig de la carretera que va de Porto Cristo a Cala Millor, víctima d’una esplendor apoteòsica i d’una caiguda no menys sonada. Una idea futurista nascuda el 1986 de la ment d’una sèrie d’inversors locals, que va comptar pel seu disseny amb els plànols del famós arquitecte madrileny José Ángel Suárez, i les aportacions visionàries d’artistes de referència com Javier Mariscal, Miquel Barceló o Guillermo Pérez Villalta, qui va dissenyar un laberint (avui inexistent) acabat en una torre en espiral.

El responsable ara de Dhraa és Markus Wolfgang Breisch, un empresari alemany resident a Porto Cristo, vinculat al negoci de les butaques per a cinemes i auditoris, encara que la SL figuri associada a la construcció i promoció immobiliària, a més de negocis de restauració i hostaleria.

De moment encara no s’ha presentat cap projecte de reforma o modificació de la zona interior de l’antiga discoteca davant el departament d’Urbanisme de l’ajuntament de Manacor.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad