Detingut per anar a 120 pel Passeig Ferrocarril i publicar-ho a TikTok

Va ser traslladat a les dependències de la Policia Local de Manacor per ser investigat i posat a disposició judicial

 

La Policia Local de Manacor va tenir coneixement de la publicació a la xarxa social TikTok d’un vídeo en què es visualitzava com un conductor circulava amb un cotxe a més de 120 quilòmetres per hora per una de les vies més concorregudes de Manacor, el passeig Ferrocarril, on la velocitat màxima permesa és de 40 quilòmetres per hora.

Després de visionar la gravació, on només es podia visualitzar l’interior del vehicle implicat i les imatges del trajecte realitzat per l’interior de la ciutat, els agents de la Policia Local de Manacor han pogut identificar el conductor i un acompanyant, per una espontània i discreta conversa entre els dos, en què comentaven l’alta velocitat a la que circulava el cotxe en un breu espai de temps, quan el comptaquilòmetres sobrepassava els 120 quilòmetres per hora en un punt determinat.

Per comprovar que la velocitat assolida al vídeo era real, els investigadors de la Policia Local han fet servir un programa informàtic que permet establir la velocitat que permet agafar un vehicle només examinant i analitzant el trajecte fet.

A la mateixa gravació publicada a les xarxes socials, els implicats en els fets, reptaven altres persones amb la frase ‘L’R de Manacor city, quan vulgueu’, provocant l’interès i la reacció d’altres conductors a establir-hi competició.

El conductor, que conduïa un vehicle que no era de la seva propietat, una vegada va ser identificat, va ser traslladat a les dependències de la Policia Local de Manacor per ser investigat i posat a disposició del Jutjat d’Instrucció i la Fiscalia de Manacor, els quals han mostrat el seu especial interès iniciant un procés penal per diversos delictes contra la seguretat viària. Els delictes que s’imputen al conductor comporten penes de presó i la retirada del permís de conduir.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad