Les papereres i pilons del centre de Manacor agafen color

La imatge

 

El centre de Manacor va agafant color a mesura que passen els dies. Aquesta setmana ha començat una nova iniciativa municipal per atraeure clients a la zona peatonal, que consisteix en el repintat de papereres i pilons, que van passant del negre de tota la vida a colors verds, blaus, cels o morats.

Un grup de joves en situació d’atur contractats per l’Ajuntament, s’encarreguen aquests dies de donar contingut a la campanya de la delegació de Comerç ‘Volem un Manacor en colors’, que després de la iniciativa d’urban knitting (basada en cobrir de ganxet de colors bancs, arbres o faroles, i que encara continua), té ara una segona part.

A l’instagram de Comerç municipal s’explica que si alguna persona està interessada a participar en el projecte social de ganxet, de forma voluntària, pot enviar un WhatsApp al telèfon 651843287 amb el seu nom i el consistori es posarà en contacte amb ells.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad