Les papereres i pilons del centre de Manacor agafen color

La imatge

 

El centre de Manacor va agafant color a mesura que passen els dies. Aquesta setmana ha començat una nova iniciativa municipal per atraeure clients a la zona peatonal, que consisteix en el repintat de papereres i pilons, que van passant del negre de tota la vida a colors verds, blaus, cels o morats.

Un grup de joves en situació d’atur contractats per l’Ajuntament, s’encarreguen aquests dies de donar contingut a la campanya de la delegació de Comerç ‘Volem un Manacor en colors’, que després de la iniciativa d’urban knitting (basada en cobrir de ganxet de colors bancs, arbres o faroles, i que encara continua), té ara una segona part.

A l’instagram de Comerç municipal s’explica que si alguna persona està interessada a participar en el projecte social de ganxet, de forma voluntària, pot enviar un WhatsApp al telèfon 651843287 amb el seu nom i el consistori es posarà en contacte amb ells.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad