Manacor posa mig milió d’euros més per qui vulgui reformar la seva façana

Les ajudes van dels 100 fins els 400 euros per metre quadrat de frontis

 

El departament d’Urbanisme de l’ajuntament de Manacor habilitarà 500.000 euros més en ajudes per tots aquells veïnats del municipi que vulguin reformar la façana de ca seva. Així ho va anunciar aquest divendres a una conferència sobre el Pla General a s’Agrícola la regidora Núria Hinojosa, que va recordar que la primera partida que es va activar, i que també fou de mig milió d’euros, es va esgotar en dos mesos. Aquestes ajudes estan pensades per a tot tipus de vivendes, encara que si bé els frontis ‘normals’ rebran 100 euros per cada metre quadrat, aquelles façanes protegides (per la seva importància patrimonial) en podran rebre fins a 400 euros/m2.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad