Nova edició del 10è aniversari de ‘Acorar’ il·lustrada per Catalina Julve

Edicions Món de Llibres ha anunciat que la setmana que ve posarà a la venda una nova edició del llibre ‘Acorar’, que trascriu el guió de la coneguda obra de Toni Gomila. En aquest cas, i per tal de celebrar el 10è aniversari de l’estrena de l’obra de teatre, l’editorial de Fausto Puerto en fa una revisió amb esplèndides il·lustracions de la pintora manacorina Catalina Julve.

El multipremiat text de Gomila, que des de la seva estrena l’any 2011 no ha baixat dels escenaris, “és una reflexió sobre la identitat col·lectiva dels pobles, sobre què és allò que ens defineix, què és allò que fa que (encara) existeixi la nostra comunitat”. El text pren per excusa narrativa la descripció d’una jornada de matances a Mallorca. I d’aquí el títol de l’espectacle. La d’acorar era una feina reservada al més expert, perquè no és gens senzilla de fer, i avui en dia ben pocs en saben.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad