S’esgoten els tests d’antígens a les farmàcies de Manacor i Porto Cristo

Un símptoma més de la preocupació ciutadana pel nou repunt de positius a pocs dies de les festes de Nadal

 

La proximitat de les festes nadalenques ha fet que molts manacorins i manacorines hagin anat a cercar tests d’antígens a les famàcies. Una forma de poder estar més tranquils de cara als dinars i sopars familiars que vénen, o per poder afrontar un viatge amb la normalitat d’una prova negativa que acompanyi el passaport covid. Sigui com sigui, aquest cap de setmana la demanda ha estat tan elevada que tant les farmàcies de Manacor com les de Porto Cristo han quedat sense estoc i no han pogut atendre la demanda. S’espera que durant els primers dies de la setmana sen puguin anar distribuint. Un símptoma més de la preocupació ciutadana pel nou repunt de la malaltia a nivell insular i comarcal.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad