Un ‘fogueró’ ocupant una plaça d’aparcament per a discapacitats

La imatge

 

Una notícia pot ser vista des de distints angles i punts de vista. Si volem podem enfocar-la per la tala d’un nou arbre a Manacor (ara que sembla que el consistori ha agafat veta) o perquè els seus restes ocupen una plaça d’aparcament reservada a persones discapacitades o amb mobilitat reduïda. Una vegada més, no dubtam que l’arbre en qüestió estés malalt, suposés un perill per a la seguretat ciutadana, o les seves arrels afectessin el subsol o qualque conducte subterrani. També tenim en compte que l’avinguda des Torrent serà completament remodelada d’aquí uns mesos i hi tornarà a haver una petita ‘matança’ inevitable de troncs.

Però l’estampa de veure aquest improvitzat ‘fogueró’ envoltat d’una tira de plàstic, ben damunt d’un espai tan sensible per a la mobilitat, tampoc és edificant. Les formes són tant importants com els fets, encara que de vegades sembli que vivim en una administració massa tecnòcrata com per entendre-ho. I és que si tiram d’ironia, la imatge ho té tot: un arbre mort i trossejat damunt una zona sensible (senyal inclosa per si hi pogués haver alguna confusió), i ben davant de l’antiga seu d’Esquerra Unida i d’un rètol on s’hi pot llegir: “L’Esquerra alternativa, transformadora i ecologista”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad