Un ‘fogueró’ ocupant una plaça d’aparcament per a discapacitats

La imatge

 

Una notícia pot ser vista des de distints angles i punts de vista. Si volem podem enfocar-la per la tala d’un nou arbre a Manacor (ara que sembla que el consistori ha agafat veta) o perquè els seus restes ocupen una plaça d’aparcament reservada a persones discapacitades o amb mobilitat reduïda. Una vegada més, no dubtam que l’arbre en qüestió estés malalt, suposés un perill per a la seguretat ciutadana, o les seves arrels afectessin el subsol o qualque conducte subterrani. També tenim en compte que l’avinguda des Torrent serà completament remodelada d’aquí uns mesos i hi tornarà a haver una petita ‘matança’ inevitable de troncs.

Però l’estampa de veure aquest improvitzat ‘fogueró’ envoltat d’una tira de plàstic, ben damunt d’un espai tan sensible per a la mobilitat, tampoc és edificant. Les formes són tant importants com els fets, encara que de vegades sembli que vivim en una administració massa tecnòcrata com per entendre-ho. I és que si tiram d’ironia, la imatge ho té tot: un arbre mort i trossejat damunt una zona sensible (senyal inclosa per si hi pogués haver alguna confusió), i ben davant de l’antiga seu d’Esquerra Unida i d’un rètol on s’hi pot llegir: “L’Esquerra alternativa, transformadora i ecologista”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad