L’Ajuntament cerca una nau de més de 445 m2 per llogar

On impartir les classes del nou Certificat de Professionalitat en manteniment i reparació d’embarcacions de nàutica i esbarjo

 

Tal i com ja va avançar aquesta revista fa unes setmanes, l’ajuntament de Manacor està cercant una nau d’almenys 445 metres quadrats on es puguin impartir classes pel Certificat de Professionalitat en manteniment i reparació d’embarcacions de nàutica i esbarjo. Per això ha tret a concurs públic la contractació per al lloguer d’un local que serà destinat a aquesta formació.

El departament de Desenvolupament Local ja va reservar 26.000 euros del romanent municipal per a poder tirar endavant el projecte. Es tracta d’una iniciativa que té per objectiu proporcionar més sortides laborals als joves del municipi i capacitar-los professionalment en el sector de la nàutica.

L’immoble ha de complir els requisits que marca el SOIB per a aquest tipus d’instal·lacions, pel que ha d’estar ubicat dins el sòl urbà consolidat dels nuclis urbans del municipi de Manacor i ha de ser compatible amb l’ús urbanístic permès al qual ha de ser destinat. També ha de tenir una superfície mínima útil de 445 metres quadrats, que inclouran els espais per a una aula de gestió, tallers de màquines i mecanitzat, taller d’electricitat, electrònica i informàtica, taller de veles, entre d’altres (banys, recepció i direcció, etcètera). És necessari que el local estigui situat en planta baixa i ha de disposar de façana que doni al carrer exterior, així com d’accés directe des de la via pública.

L’immoble també ha de comptar amb les condicions mínimes de subministrament i instal·lació elèctrica, subministrament d’aigua i evacuació de xarxa residual. A més, també ha d’estar en condicions adequades per ser ocupat amb condicions d’habitabilitat i pavimentat, lliure de deixalles, enderrocs o restes de materials de construcció, i ha de disposar de ventilació per als serveis higiènics.

El preu del contracte s’estableix en una renda mensual de 1.573 €/mes (IVA inclòs), que els licitadors podran millorar a la baixa.

El termini per a la presentació d’ofertes finalitza el 27 de desembre a les 11 h. Les persones interessades poden consultar l’anunci de licitació a la plataforma de contractació de l’Estat.

Hem apostat des del primer moment per posar en marxa formacions reglades a Manacor per donar oportunitats als nostres joves i que no s’hagin de desplaçar a altres municipis. El sector de la nàutica és estratègic a aquesta terra i ofereix unes condicions laborals molt bones que hem de sabre aprofitar”, explica la delegada de Desenvolupament Local, Núria Hinojosa.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad