L’Ajuntament diu que la ZPR ha reduït un 67% la contaminació

Segons dades de l’ajuntament de Manacor, la Zona de Prioritat per a Residents (ZPR) ha aconseguit baixar fins a un 67% les emisions de diòxid de carboni (CO2) al centre de la ciutat. “Tot i que que des de 2009 el parc de cotxes del municipi ha augmentat més d’un 15%, fins arribar a ser més de 40.000 vehicles, hem aconseguit en molt poc temps reduir la contaminació”, assegura el batle Miquel Oliver, que es basa en dades de 2019 quan a la ciutat es produien fins a 60 tones de CO2 l’any, mentre que avui en dia han minvat fins a les 20 tones.

Entrega de 2.351 signatures

Aquestes dades han estat posades damunt la taula en resposta a l’entrega, per part de Plataforma per Manacor (partit polític liderat per José Antonio Argiz), de fins a 2.351 signatures de particulars i establiments comercials en contra de la ZPR i perquè l’Ajuntament tiri enrere el projecte “perquè és perjudicial per tot el teixit de comerç local, i és dolent per a l’economia i els veïnats que viuen i la pateixen”.

En aquests moments s’han emès més de 1.800 autoritzacions per poder passar i estacionar en Zona de Prioritat per a Residents, 835 de les quals pertanyen a persones que hi tenen un aparcament i 727 més per a usos relacionats amb els comerços.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad