Tres jugadors i el tècnic del ConectaBalear seleccionats per l’All Star de voleibol

La imatge

 

Tres jugadors del ConectaBalear ha estat escollits pel partit de les estrelles del volei espanyol. El 28 de desembre el Multiusos de Guadalajara acollirà a partir de les 18.30 hores l’All Star de la Superlliga Masculina. Seran els receptors Thiago Vanole i Caetano Filter i el col·locador Sergio Ramírez. A més en aquesta ocasió, l’equip blanc serà dirigit pel tècnic del Conecta, Lluís Molada, que juntament amb Diego Taboada, de l’Arenal Emevé, ha estat votat per la resta d’entrenadors dels 12 equips que conformen la Superlliga. El partit es podrà veure en directe en ‘streaming’ i per Teledeporte.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad