Reunió crucial per saber si Sant Antoni continua endavant a Manacor

Avui horabaixa el batle assiteix a Palma a una reunió entre el Govern i els municipis santantoniers per decidir el futur de la festa d’enguany

 

Hores clau per saber si finalment, i tenint en compte les noves dades sanitàries sobre l’augment de contagis per coronavirus, la festa local de Sant Antoni es podrà celebrar o s’haurà d’anul·lar. Avui horabaixa a partir de les 17,30 hores hi ha convocada a Palma una reunió, organitzada per les conselleries de Presidència i Salut, amb els batles dels municipis santantoniers que tenen obreries i patronats, a fi de posar damunt la taula la conveniència o no de seguir endavant amb els actes previstos.

Segons apunta el batle de Manacor, Miquel Oliver, “són distintes qüestions les que s’han de tenir en compte en el cas del nostre municipi. Per una part si s’ha d’anul·lar convendria saber-ho el més prest possible per les peculiaritats de la festa manacorina, que duu implícita una important feina prèvia de disseny de carrosses i foguerons. I per altra banda conèixer quines són les alternatives per l’accés dels diferents actes tradicionals”. Oliver és partidari que “si la festa ha de quedar molt desvirtuada i sense gent”, és millor prendre una determinació coherent i suspendre.

A la reunió està prevista la presència de la consellera de Presidència del Govern, Mercedes Garrido, i de la consellera de Salut, Patricia Gómez. Cal tenir en compte també que la pressió d’ingressats covid que vagi patint l’hospital comarcal de Manacor setmanalment, serà crucial a l’hora prendre una decisió en cas que avui es decideixi seguir amb l’organització dels actes. De moment l’ajuntament de Sa Pobla és l’únic que s’ha pronunciat anunciant la supressió del Piromusical 2022.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad