Les regidores d’AIPC regalen un pi a l’equip de govern en protesta per la tala de sa Sirena

El regidor de la Zona Costanera, Sebastià Nadal (PSOE), ha respost que “no feia falta fessin aquest paripé” i ha hagut de ser el batle qui demanés disculpes

Les regidores d’AIPC, Júlia Acosta i Antònia Llodrà

 

Les regidores de l’Agrupació Independent de Porto Cristo, Júlia Acosta i Antònia Llodrà, han protestat enèrgicament avui capvespre per la tala de varis pins centenaris al passeig de la Sirena de Porto Cristo. I ho han fet d’una forma original i directa: regalant un pi jove a l’equip de govern (Més-Esquerra, PSOE i Podem) com a responsable directe. Llodrà ha llegit l’article 8 de l’ordenança municipal sobre mobiliari i espais verds, i que especifica que quan s’hagi d’obrin síquies o fer obres, es deixarà una distància prudencial perquè aquestes no quedin afectades, que es protegirà l’arbre i que, si les arrels han de ser afectades, es curaran amb uns productes especials.

Sebastià Nadal (PSOE), regidor de Zona Costanera, ha explicat que s’ha basat en informes tècnics i en els consells del cap d’obra “que és enginyer i manacorí” i que s’ha volgut primar “l’interès general per la seguretat ciutadana” pel perill de caiguda que aquests pins podien suposar. A Aquests tres pins talats fins ara entre la costa den Blau i el passeig de la Sirena, se n’hi podria afegir un quart, el que estar més proper al cadafal; a l’espera de com les obres li afectaran les arrels.

Nadal: “no fa falta que facin aquest paripé”

Així mateix Nadal, ha volgut puntualitzar les paraules d’AIPC per fer-los quedar malament i ha dit que la tala dels pins “agradarà o no agradarà, però no fa falta que facin aquest paripé”, en referència a les crítiques i el regal d’un pi jove. Finalmente ha hagut de ser el batle de Manacor, Miquel Oliver (Més-Esquerra) el que ha hagut de demanar les disculpes oportunes en nom de l’Ajuntament.

Talen pins centenaris de la primera línia de Porto Cristo

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad