Les regidores d’AIPC regalen un pi a l’equip de govern en protesta per la tala de sa Sirena

El regidor de la Zona Costanera, Sebastià Nadal (PSOE), ha respost que “no feia falta fessin aquest paripé” i ha hagut de ser el batle qui demanés disculpes

Les regidores d’AIPC, Júlia Acosta i Antònia Llodrà

 

Les regidores de l’Agrupació Independent de Porto Cristo, Júlia Acosta i Antònia Llodrà, han protestat enèrgicament avui capvespre per la tala de varis pins centenaris al passeig de la Sirena de Porto Cristo. I ho han fet d’una forma original i directa: regalant un pi jove a l’equip de govern (Més-Esquerra, PSOE i Podem) com a responsable directe. Llodrà ha llegit l’article 8 de l’ordenança municipal sobre mobiliari i espais verds, i que especifica que quan s’hagi d’obrin síquies o fer obres, es deixarà una distància prudencial perquè aquestes no quedin afectades, que es protegirà l’arbre i que, si les arrels han de ser afectades, es curaran amb uns productes especials.

Sebastià Nadal (PSOE), regidor de Zona Costanera, ha explicat que s’ha basat en informes tècnics i en els consells del cap d’obra “que és enginyer i manacorí” i que s’ha volgut primar “l’interès general per la seguretat ciutadana” pel perill de caiguda que aquests pins podien suposar. A Aquests tres pins talats fins ara entre la costa den Blau i el passeig de la Sirena, se n’hi podria afegir un quart, el que estar més proper al cadafal; a l’espera de com les obres li afectaran les arrels.

Nadal: “no fa falta que facin aquest paripé”

Així mateix Nadal, ha volgut puntualitzar les paraules d’AIPC per fer-los quedar malament i ha dit que la tala dels pins “agradarà o no agradarà, però no fa falta que facin aquest paripé”, en referència a les crítiques i el regal d’un pi jove. Finalmente ha hagut de ser el batle de Manacor, Miquel Oliver (Més-Esquerra) el que ha hagut de demanar les disculpes oportunes en nom de l’Ajuntament.

Talen pins centenaris de la primera línia de Porto Cristo

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad