L’Ajuntament pagarà a 15 persones de seguretat per controlar la festa ‘Horabauxa’

Finalment tendrà una capacitat de 500 persones i dues zones diferenciades

 

L’ajuntament de Manacor haurà de pagar a 15 persones de seguretat privada per controlar l’entrada i les normes sanitàries de la festa nadalenca ‘Horabauxa’, prevista pel proper 25 de desembre a la plaça Ramon Llull. Així ho va explicar ahir el regidor Artur Aguiló (PSOE), que tot i l’augment de contagis de covid d’aquests darrers dies té previst mantenir una festa a la que hi assistiran (com a màxim) 500 persones.

“En aquests moments hi havia la possibilitat d’un aforament màxim de fins a 1.000 persones dretes, però crèiem oportú reduïr-ho a la meitat precisament per responsabilitat. A més hem contractat a 15 persones de seguretat que s’encarregaran de controlar l’entrada al recinte i vigilar que la gent no es llevi la mascareta mentre estigui ballant”. “Ho dic perquè no anam a màxims permesos… evidentment si la cosa es complica molt la festa es podria fins i tot suprimir”, va dir Aguiló.

Dues zones

L’Horabauxa’, que tendrà lloc a partir de les 17,30 hores (i que segons el portal de venda d’entrades Enviumanacor.cat tendrà una durada de 6 hores), constarà de dues zones diferenciades: una anomenada A on hi haurà l’espai reservat per a les consumicions i on els assistents hauran d’estar asseguts; i una altra B, o zona de ball on forçosament s’haurà de dur la mascareta.

Per la seva banda el batle de Manacor, Miquel Oliver (Més-Esquerra), va dir durant el ple d’ahir capvespre que “tot dependrà de la reunió setmanal” que manté amb els responsables de l’àrea sanitària de Llevant “per replantejar o no els actes. Dependrà de la pressió que a cada moment hagi de suportar l’hospital”; i va assegurar que en aquests moments el que més li preocupa es la celebració de Sant Antoni.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad