L’Ajuntament pagarà a 15 persones de seguretat per controlar la festa ‘Horabauxa’

Finalment tendrà una capacitat de 500 persones i dues zones diferenciades

 

L’ajuntament de Manacor haurà de pagar a 15 persones de seguretat privada per controlar l’entrada i les normes sanitàries de la festa nadalenca ‘Horabauxa’, prevista pel proper 25 de desembre a la plaça Ramon Llull. Així ho va explicar ahir el regidor Artur Aguiló (PSOE), que tot i l’augment de contagis de covid d’aquests darrers dies té previst mantenir una festa a la que hi assistiran (com a màxim) 500 persones.

“En aquests moments hi havia la possibilitat d’un aforament màxim de fins a 1.000 persones dretes, però crèiem oportú reduïr-ho a la meitat precisament per responsabilitat. A més hem contractat a 15 persones de seguretat que s’encarregaran de controlar l’entrada al recinte i vigilar que la gent no es llevi la mascareta mentre estigui ballant”. “Ho dic perquè no anam a màxims permesos… evidentment si la cosa es complica molt la festa es podria fins i tot suprimir”, va dir Aguiló.

Dues zones

L’Horabauxa’, que tendrà lloc a partir de les 17,30 hores (i que segons el portal de venda d’entrades Enviumanacor.cat tendrà una durada de 6 hores), constarà de dues zones diferenciades: una anomenada A on hi haurà l’espai reservat per a les consumicions i on els assistents hauran d’estar asseguts; i una altra B, o zona de ball on forçosament s’haurà de dur la mascareta.

Per la seva banda el batle de Manacor, Miquel Oliver (Més-Esquerra), va dir durant el ple d’ahir capvespre que “tot dependrà de la reunió setmanal” que manté amb els responsables de l’àrea sanitària de Llevant “per replantejar o no els actes. Dependrà de la pressió que a cada moment hagi de suportar l’hospital”; i va assegurar que en aquests moments el que més li preocupa es la celebració de Sant Antoni.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad