L’urbanisme manacorí, a debat a s’Agrícola

L’Associació Cultural s’Agrícola ha organitzat per aquest proper divendres dia 17 de desembre a les 20 hores un debat sobre l’urbanisme de Manacor després del nou Pla General. Hi participaran els arquitectes Xisco Galmés, Carme Pascual i el constructor Jaume Caldentey, així com el professor i economista Antoni Riera. Tot moderat per l’arquitecte Pere Serra. Per raons sanitàries, es demanarà el certificat covid a tots els assistents que vulguin assistir a l’acte.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad