El ConectaBalear guanya a Palma en un partit contundent

S’imposa per 1 a 3 aprofitant els errors no forçats d’un Fenie Energía que es va veure amb dificultats de recepció i servei

 

El ConectaBalear es va mostrar ahir contundent i sen va dur els tres punts a casa després de guanyar 1-3 la seva bèstia negra a Palma. Els homes de Molada van estar molt centrats des de l’inici del partit aprofitant els errors no forçats d’un Fenie Energía que es va veure amb dificultats de recepció i servei.

El CV Manacor es va exhibir sòlid en atac i bloqueig i va posar contra les cordes el Palma, aconseguint una distància màxima de 7 punts i demostrant que està capacitat per ocupar les places altes de la classificació. Un ConnectaBalear reforçat que va destacar per les actuacions de Méndez i Vanole, tots dos amb 15 punts, i Filter (14). La primera victòria dins de Son Moix, va comptar a més amb el suport de bona part de l’afició vermella.

El proper dissabte 13 de novembre el ConectaBalear rebrà el Club Voleibol Guaguas. A partir de les 18 hores al Miquel Àngel Nadal.

FITXA TÈCNICA:
FENÍE ENERGIA MALLORCA VOLEY PALMA – CONNECTABALEAR CV MANACOR:  1-3
PARCIALS: 0-1 (20-25), 1-1 (25-22), 1-2 (18-25), 1-3 (22-25)
ALINEACIONS:
FENIE ENERGIA MALLORCA VOLEY PALMA: Bernal A, Cairús R, Giménez X, De Mel R, Sánchez I, Ruiz D (L), Cheng-Yan W.
CONNECTABALEAR CV MANACOR: Filter C, Barsemian R, Vanole T, Méndez V, Piris T(L), Ramírez S, Da Cruz V.
COL·LEGIATS: Enrique Martínez Romero i María Gloria Souto Jiménez.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad