El ConectaBalear guanya a Palma en un partit contundent

S’imposa per 1 a 3 aprofitant els errors no forçats d’un Fenie Energía que es va veure amb dificultats de recepció i servei

 

El ConectaBalear es va mostrar ahir contundent i sen va dur els tres punts a casa després de guanyar 1-3 la seva bèstia negra a Palma. Els homes de Molada van estar molt centrats des de l’inici del partit aprofitant els errors no forçats d’un Fenie Energía que es va veure amb dificultats de recepció i servei.

El CV Manacor es va exhibir sòlid en atac i bloqueig i va posar contra les cordes el Palma, aconseguint una distància màxima de 7 punts i demostrant que està capacitat per ocupar les places altes de la classificació. Un ConnectaBalear reforçat que va destacar per les actuacions de Méndez i Vanole, tots dos amb 15 punts, i Filter (14). La primera victòria dins de Son Moix, va comptar a més amb el suport de bona part de l’afició vermella.

El proper dissabte 13 de novembre el ConectaBalear rebrà el Club Voleibol Guaguas. A partir de les 18 hores al Miquel Àngel Nadal.

FITXA TÈCNICA:
FENÍE ENERGIA MALLORCA VOLEY PALMA – CONNECTABALEAR CV MANACOR:  1-3
PARCIALS: 0-1 (20-25), 1-1 (25-22), 1-2 (18-25), 1-3 (22-25)
ALINEACIONS:
FENIE ENERGIA MALLORCA VOLEY PALMA: Bernal A, Cairús R, Giménez X, De Mel R, Sánchez I, Ruiz D (L), Cheng-Yan W.
CONNECTABALEAR CV MANACOR: Filter C, Barsemian R, Vanole T, Méndez V, Piris T(L), Ramírez S, Da Cruz V.
COL·LEGIATS: Enrique Martínez Romero i María Gloria Souto Jiménez.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad