Sergi García Mut fitxa per l’equip italià de l’Audace

El jugador manacorí Sergi García Mut, que les dues darreres temporades ha jugat amb el C.E. Manacor de la tercera divisió, ha fitxat per l’ASD Audace del Campionato Regionale Eccellenza italià (l’equivalent a la categoria on disputa els seus partits el Manacor). L’equip de la localitat propera Roma (a la comarca del Lazio) està duent a terme una ambiciosa política d’incorporacions per intentar enguany pujar de divisió, de la mà del director general Roberto Matrigiani. El club ‘genazzano’ destaca la qualitat del davanter nascut l’any 1991, de qui valora que ja jugués anteriorment en equips italians com la Gaeta i l’Itri.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad