El brollador de la plaça Ramon Llull es posa a punt per a l’hivern

La imatge

 

Durant els darrers dies una serie d’operaris de l’empresa Acciona contractats per l’ajuntament de Manacor, han fet tasques de neteja i posada a punt del característic brollador de la plaça Ramon Llull. Unes feines que han consistit en el buidatge de la pila, l’eliminació de fulles i residus mitjançant varies passades d’aigua a pressió, la imprimació de líquid aillant per evitar possibles fugues i el reomplit d’aigua. Totes elles tasques ben necessàries per mantenir la instal·lació i evitar problemes sanitàries a una zona tan transitada.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad