El brollador de la plaça Ramon Llull es posa a punt per a l’hivern

La imatge

 

Durant els darrers dies una serie d’operaris de l’empresa Acciona contractats per l’ajuntament de Manacor, han fet tasques de neteja i posada a punt del característic brollador de la plaça Ramon Llull. Unes feines que han consistit en el buidatge de la pila, l’eliminació de fulles i residus mitjançant varies passades d’aigua a pressió, la imprimació de líquid aillant per evitar possibles fugues i el reomplit d’aigua. Totes elles tasques ben necessàries per mantenir la instal·lació i evitar problemes sanitàries a una zona tan transitada.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad