‘Escacs per a totes’, aquest diumenge amb la campiona Cristina Sureda

A les 17 hores al claustre Sant Vicenç Ferrer de Manacor. Les inscripcions estan obertes

 

Cristina Sureda González (Club Esportiu Reis i Dames de Llevant), Campiona de Balears d’escacs 2021, subcampiona d’Espanya sub14 2021 i Campiona d’Espanya Sub12 2020 jugarà aquest diumenge 31 d’octubre, a partir de les 17 hores al claustre Sant Vicenç Ferrer de Manacor, unes partides simultànies (20 taulers) per a dones, com també faran al mateix temps la resta de campiones autonòmiques de l’estat de manera simultània.

Aquest esdeveniment es troba emmarcat dins del programa ‘Escacs per a Totes’ de la Comissió Dona i Escacs de la FEDAfinançat pel Consejo Superior de Deportes, per difondre aquest esport entre el públic femení. L’acte comptarà amb retransmissió des de totes les comunitats, amb entrevistes i connexions en directe, mentre una productora s’encarregarà de gravar-ho per un documental.

Les inscripcions es poden dur a terme a la web de la federació fbe@fbescacs.org o al mail del club Reis i Dames reis.dames.llevant@gmail.com

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad