‘Escacs per a totes’, aquest diumenge amb la campiona Cristina Sureda

A les 17 hores al claustre Sant Vicenç Ferrer de Manacor. Les inscripcions estan obertes

 

Cristina Sureda González (Club Esportiu Reis i Dames de Llevant), Campiona de Balears d’escacs 2021, subcampiona d’Espanya sub14 2021 i Campiona d’Espanya Sub12 2020 jugarà aquest diumenge 31 d’octubre, a partir de les 17 hores al claustre Sant Vicenç Ferrer de Manacor, unes partides simultànies (20 taulers) per a dones, com també faran al mateix temps la resta de campiones autonòmiques de l’estat de manera simultània.

Aquest esdeveniment es troba emmarcat dins del programa ‘Escacs per a Totes’ de la Comissió Dona i Escacs de la FEDAfinançat pel Consejo Superior de Deportes, per difondre aquest esport entre el públic femení. L’acte comptarà amb retransmissió des de totes les comunitats, amb entrevistes i connexions en directe, mentre una productora s’encarregarà de gravar-ho per un documental.

Les inscripcions es poden dur a terme a la web de la federació fbe@fbescacs.org o al mail del club Reis i Dames reis.dames.llevant@gmail.com

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad