L’Ajuntament habilitarà un bus de franc per anar al cementiri per Tots Sants

El cementeri estarà obert de 9 h a 19 h entre el 28 d’octubre i l’1 de novembre

 

En motiu de Tots Sants, l’Ajuntament de Manacor amplia els horaris d’obertura i tancament del cementeri municipal, que passaran a ser de dijous 28 d’octubre a dilluns 1 de novembre de 9 h a 19 h.

Dilluns 1 de novembre de 2021, de les 11 h a les 12 h un quartet de música clàssica estarà ubicat a l’entrada del Cementeri. El mateix dia de Tots Sants a les 16 h se celebrarà la missa de Tots Sants, que es durà a terme a l’interior del recinte de la part antiga del Cementeri municipal, a la zona de la sepultura central, on hi ha l’altar, un espai obert i a l’aire lliure. Es complementarà l’acte de celebració de la missa amb l’actuació de la Coral de Binissalem. Per a la celebració de l’acte, la brigada municipal hi traslladarà 400 cadires i un equip de so. Les persones assistents hauran de romandre assegudes durant tot l’acte.

L’Ajuntament també habilitarà un punt de desinfecció de mans als dos accessos i l’ús de la mascareta serà obligatòria dins el recinte en tot moment per tots els assistents els dies 31 d’octubre i 1 de novembre. La resta de dies l’ús de la mascareta serà obligatòria quan no es pugui mantenir la distància de seguretat.

Dia 1 de novembre de les 9 h a les 18 h hi haurà una ambulància de suport vital bàsic amb un equip d’intervenció en primers auxilis, reforçat per un infermer. De dia 29 d’octubre a dia 2 de novembre també es disposarà d’una cabina sanitària per a persones amb mobilitat reduïda, ubicada a la part de l’ampliació del cementeri.

Per a facilitar l’accés a Son Coletes, l’Ajuntament de Manacor posarà a disposició de la ciutadania el servei de mini bus gratuït per a desplaçaments entre la Plaça Ramon Llull i el Cementeri. L’horari serà el següent: – 15.30 h Plaça Ramon Llull al Cementeri municipal – 17.30 h Cementeri municipal a la Plaça Ramon Llull. Així mateix, també s’habilitarà una zona d’aparcament al lateral del recinte del Cementeri.

L’Ajuntament de Manacor també ha sol·licitat la col·laboració de Protecció Civil per garantir les mesures de seguretat oportunes per a dia 1 de novembre.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad