Protesta feminista a Sa Bassa contra la repressió talibà a l’Afganistan

Moviment Feminista de Mallorca va convocar ahir una manifestació a la plaça de Sa Bassa de Manacor per defensar “els drets i les llibertats de les dones afganes”. La protesta, que va dur per lema “No mirem cap a un altre costat”, va reunir des de les 20 hores a unes 150 persones, entre veïns, membres de col·lectius locals i algun regidor de l’Ajuntament. Va destacar també la presència de vàries dones amb burka lila i aguantat la pancarta principal, i els parlaments de destacades manacorines com Mercè Amer o Magdalena Gelabert.

Cal recordar que el Govern balear s’ha oferit a acollir refugiats afgans i aquest dimecres, la consellera d’Assumptes Socials, Fina Santiago, va explicar que les Illes podrien acollir ja a unes 40 persones. En aquest sentit, Santiago va recomanar prioritzar les dones perquè “a Afganistan estan perdent tots els seus drets”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad