Protesta feminista a Sa Bassa contra la repressió talibà a l’Afganistan

Moviment Feminista de Mallorca va convocar ahir una manifestació a la plaça de Sa Bassa de Manacor per defensar “els drets i les llibertats de les dones afganes”. La protesta, que va dur per lema “No mirem cap a un altre costat”, va reunir des de les 20 hores a unes 150 persones, entre veïns, membres de col·lectius locals i algun regidor de l’Ajuntament. Va destacar també la presència de vàries dones amb burka lila i aguantat la pancarta principal, i els parlaments de destacades manacorines com Mercè Amer o Magdalena Gelabert.

Cal recordar que el Govern balear s’ha oferit a acollir refugiats afgans i aquest dimecres, la consellera d’Assumptes Socials, Fina Santiago, va explicar que les Illes podrien acollir ja a unes 40 persones. En aquest sentit, Santiago va recomanar prioritzar les dones perquè “a Afganistan estan perdent tots els seus drets”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad