Així era l’antiga fàbrica de Majorica

Avui feim un recorregut fotogràfic per la història de l’antiga fàbrica i cases que Perlas Majorica va tenir dins el poble fins a principis del segle XXI, quan finalment les instal·lacions foren definiticament tirades abaix i el solar es va posar a la venda per intentar solucionar els problemes econòmics de l’empresa manacorina.

 

Fàbrica Hugo Heusch & Cia. Primer quart segle XX
Fàbrica vista des de l’est
Habitatge dels directius
Xalet dels Riche
Dipòsits de gas. I.E.P.I.S.A.
Obreres esperant les autoritats. Primer quart segle XX
Vista aèria de la fàbrica des de l’est

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad