Baixada dels pacients covid a planta, però pujada a la UCI

Ja són 12 els que necessiten ser a la Unitat de Cures Intensives de l’hospital de Manacor

 

Notícies agredolces les que arriben des de l’hospital de Manacor. I és que si bé en xifres totals avui dimecres hi ha menys pacients ingressats per covid-19 que ahir (38 ahir pels 35 d’avui), s’ha incrementat el nombre de malalts amb complicacions derivades del virus que són a la Unitat de Cures Intensives (UCI), que en aquests moments pugen fins als 12. Des del centre comarcal es recorda novament la importància d’estar vacunats amb un percentatge que és ben clar: el 80% dels ingressats tant a la tercera planta com a la UCI no estaven vacunats.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad