Unes festes de s’Illot sense gambada però amb el retorn de la fira

El pregó a càrrec del frare franciscà Pere Vallespir, obrirà les celebracions aquest divendres

 

Les festes de s’Illot 2021 ja són a punt. Amb actes variats que es mesclaran entre els dies feiners i el cap de setmana, amb l’anul·lació de la tradicional ‘gambada’ per qüestions sanitàries, però amb l’esperat retorn de la fira nocturna, acotada a la Ronda del Matí i amb límit d’aforament, “però amb tot el seny i la responsabilitat”, ha explicat el regidor de Fires, Carles Grimalt.

Començaran aquest mateix divendres 13 amb el pregó a càrrec del frare franciscà Pere Vallespir, rector de l’església de s’Illot, per acabar el diumenge 22 amb ball de bot a la plaça del Llop. Les entrades pel teatre, les projeccions cinematogràfiques o els concerts, es podran reservar a la web Enviu.cat, l’oficina de Turisme o a la delegació municipal de s’Illot.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad