Unes festes de s’Illot sense gambada però amb el retorn de la fira

El pregó a càrrec del frare franciscà Pere Vallespir, obrirà les celebracions aquest divendres

 

Les festes de s’Illot 2021 ja són a punt. Amb actes variats que es mesclaran entre els dies feiners i el cap de setmana, amb l’anul·lació de la tradicional ‘gambada’ per qüestions sanitàries, però amb l’esperat retorn de la fira nocturna, acotada a la Ronda del Matí i amb límit d’aforament, “però amb tot el seny i la responsabilitat”, ha explicat el regidor de Fires, Carles Grimalt.

Començaran aquest mateix divendres 13 amb el pregó a càrrec del frare franciscà Pere Vallespir, rector de l’església de s’Illot, per acabar el diumenge 22 amb ball de bot a la plaça del Llop. Les entrades pel teatre, les projeccions cinematogràfiques o els concerts, es podran reservar a la web Enviu.cat, l’oficina de Turisme o a la delegació municipal de s’Illot.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad