Astèrix i Obèlix viatgen fins a Son Macià

Aquest dijous 12 d’agost, a les 22 hores al sementer de Son Macià, el Cinemaclub 39 Escalons té prevista la projecció de l’emblemàtica pel·lícula ‘Astèrix i el cop de menhir’, dirigida per Philippe Grimond (França, 1989. 75 minuts), en la seva versió en català.

El ganàpia de n’Obèlix va caure quan va néixer dins d’una olla plena de poció màgica. Per això ni ell mateix sap quanta força té. Tot jugant, llença un menhir que, desgraciadament cau damunt del druida Panoràmix. Aquest queda afectat d’amnèsia i oblida la fórmula de la poció màgica. El mateix vespre, enmig d’una tempesta, un estrany personatge que se les dóna d’endeví, arriba al poblat dels gals portant unes inquietants i apocalíptiques prediccions.

Entrada de franc

Organitza: Comissió de Festes de Son Macià, Cinemaclub 39 escalons i Ajuntament de Manacor

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad