Can Llabrés guanya el primer premi d’aparadors de Porto Cristo

El Departament de Comerç de l’ajuntament de Manacor entregarà aquest dimecres dia 11 d’agost de 2021 a la Plaça de l’Aljub de Porto Cristo, a les 12 h, els premis del Concurs d’Aparadors “Porto Cristo la mar de guapo”.

La classificació dels premiats ha quedat de la següent manera:

Premi del jurat:

1er premi: Ca’n Llabrés (titular: Bonet Mascaró CB): 600 euros

2n premi: Comercial Mediterraneo Mallorca 98, CB: 400 euros

3r premi: Jaume Vermell Nàutica, SL: 300 euros

Premi del Facebook:

Donna Chic (titular: Antònia Fuster Mascaró): 300 euros

També s’atorgarà un petit obsequi a les persones que varen col·laborar voluntàriament amb el projecte ‘Urban Knitting’ (teixir a la ciutat) als arbres de la façana marítima de Porto Cristo, que és un projecte social que apel·la a la col·laboració i a la consciència social. Consisteix en decorar de ganxet el mobiliari urbà i els arbres. Amb aquest fet es reivindica l’ús veïnal dels espais públics, també el temps pausat i la paciència amb què es fabriquen les coses a mà, així com donar vida a uns coneixements que s’han transmès de generació en generació i crea vincles entre les persones i aconsegueix que aquestes es sentin orgulloses de fer quelcom en comú i pel seu poble o ciutat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad