Can Llabrés guanya el primer premi d’aparadors de Porto Cristo

El Departament de Comerç de l’ajuntament de Manacor entregarà aquest dimecres dia 11 d’agost de 2021 a la Plaça de l’Aljub de Porto Cristo, a les 12 h, els premis del Concurs d’Aparadors “Porto Cristo la mar de guapo”.

La classificació dels premiats ha quedat de la següent manera:

Premi del jurat:

1er premi: Ca’n Llabrés (titular: Bonet Mascaró CB): 600 euros

2n premi: Comercial Mediterraneo Mallorca 98, CB: 400 euros

3r premi: Jaume Vermell Nàutica, SL: 300 euros

Premi del Facebook:

Donna Chic (titular: Antònia Fuster Mascaró): 300 euros

També s’atorgarà un petit obsequi a les persones que varen col·laborar voluntàriament amb el projecte ‘Urban Knitting’ (teixir a la ciutat) als arbres de la façana marítima de Porto Cristo, que és un projecte social que apel·la a la col·laboració i a la consciència social. Consisteix en decorar de ganxet el mobiliari urbà i els arbres. Amb aquest fet es reivindica l’ús veïnal dels espais públics, també el temps pausat i la paciència amb què es fabriquen les coses a mà, així com donar vida a uns coneixements que s’han transmès de generació en generació i crea vincles entre les persones i aconsegueix que aquestes es sentin orgulloses de fer quelcom en comú i pel seu poble o ciutat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad