Carta d’agraïment del director de l’IES Mossèn Alcover

Carta d’agraïment a la comunitat educativa de l’IES Mossèn Alcover.

Juny, 2021

 

Ara que acaba aquest curs 2020-2021, com a director de l’IES Mossèn Alcover voldria agrair a tota la comunitat educativa la col·laboració i disponibilitat constant que ha mostrat durant tot l’any.

Vos he de confessar que, al setembre, ni jo ni la majoria del professorat hauríem pensat de cap manera que arribaríem a Nadal sense passar per un període de confinament. I hem acabat el curs sense cap incidència ni cap brot destacable, com la majoria de centres de les Illes! Això no ha estat casualitat. Tothom hi ha posat el seu granet d’arena. O la seva muntanya.

El professorat ha organitzat i reorganitzat l’estructura del curs, del temari i de les classes les vegades que han fet falta. Molts d’ells començaren el curs utilitzant el seu ordinador o la seva tauleta per a connectar-se per meet i per poder oferir la classe a l’alumnat que era a casa, tant si estaven acostumats a fer docència digital com si no.

El personal no docent (conserges, administratius, personal de neteja i manteniment, bibliotecària) han fet funcionar una logística que vos assegur que no ha estat ni senzilla ni fàcil. Però cada dematí professors i alumnes trobàvem un centre per a més de mil persones a punt per a començar la jornada, sovint sense veure la feinada que hi havia a darrere.

Les famílies han ajudat a sostenir l’estabilitat emocional dels seus fills més que ningú. Ens han fet costat sempre. Ens han demanat i exigit que ho féssim millor, que els seus fills i filles ho necessitaven com el pa. Gràcies a ells l’institut ha anat més enllà i s’ha replantejat la feina per a oferir més bon servei al nostre alumnat.

Els nostres alumnes han entès la situació millor que ningú i ens han sorprès a tots. Potser mai com enguany han col·laborat, potser mai com enguany han agraït l’esforç que suposava tenir el centre obert. Han entès i han acceptat problemes de connexió, han vist que els professors ens estàvem formant també mentre els oferíem la nostra feina, que res no era perfecte però que ho tiràvem tot endavant entre tots. Encara que no ho cregueu, els que feim feina amb joves sabem que quan responen millor és quan la situació és més difícil. I ho hem tornat a comprovar.

I no puc acabar sense fer un agraïment molt especial a l’AMIPA. Han fet un esforç econòmic molt important per a dotar les aules de càmera i micròfon, per a cobrir les necessitats de material informàtic, per a renovar el mobiliari de la biblioteca… Els necessitam sempre, però enguany, quan més els havíem de mester, ens han fet arribar on ho hauríem arribat mai totsols.

 

Com a director de l’IES Mossèn Alcover em sent molt agraït i orgullós de tots vosaltres.

Moltes gràcies.

 

Antoni Gayà Pascual

Director de l’IES Mossèn Alcover

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad