Vicente Castro presenta la seva primera novel·la

La imatge

 

Aquest passat dissabte va tenir lloc a l’Associació Cultural s’Agrícola la presentació del llibre de Vicente Castro Álvaro “El secreto de la cuevona de los remedios”, editat per l’editorial Círculo Rojo. Va presentar l’acte l’historiador i escriptor manacorí Antoni Sureda Vicens i van intervenir la documentalista Pilar Morey Piña i el periodista i director de Perlas y Cuevas, Antoni Ferrer Vallespir. El local es va omplir al complet respectant les normes de la Covid-19 i entre els assistents a l’acte hi va ser el batle Miquel Oliver i el president de s’Agrícola, Llorenç Femenias.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad