Vicente Castro presenta la seva primera novel·la

La imatge

 

Aquest passat dissabte va tenir lloc a l’Associació Cultural s’Agrícola la presentació del llibre de Vicente Castro Álvaro “El secreto de la cuevona de los remedios”, editat per l’editorial Círculo Rojo. Va presentar l’acte l’historiador i escriptor manacorí Antoni Sureda Vicens i van intervenir la documentalista Pilar Morey Piña i el periodista i director de Perlas y Cuevas, Antoni Ferrer Vallespir. El local es va omplir al complet respectant les normes de la Covid-19 i entre els assistents a l’acte hi va ser el batle Miquel Oliver i el president de s’Agrícola, Llorenç Femenias.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad