Les ‘Nits de Terror’ del cine Goya

El vídeo

 

El periodista Antoni Ferrer Vallespir i l’empresari Rafel Muntaner, qui fou el darrer gestor i programador del cinema Goya de Manacor, ens parlen de com va sorgir la idea de les nits de por que cada any omplien de crits la sala i que tengueren un gran èxit al llarg dels anys, fins el punt que encara són recordades entre el veïnats i cinèfils.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad