Els Multicines Manacor tornaran a obrir dia 2 de juliol

La imatge

 

Després de llargs mesos de tancament i incertesa a causa de la crisi sanitària, grup AFICINE comunica l’obertura de tres dels seus centres el proper divendres 2 de juliol, entre els quals hi ha els Multicines Manacor. L’arribada d’estrenes com Operación Camarón, Spirit: Indomabke, Fast and furious 9, o Viuda Negra i la demanda manifestada pel públic han fet que l’empresa esperi que poc a poc la situació torni a la normalitat.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad