Critiquen que l’Ajuntament limita l’ús d’instal·lacions municipals de forma arbitrària

El PP de Manacor lamenta “l’exclusivitat que semblen tenir alguns ciutadans envers d’altres”

 

“Després de la darrera sessió plenària, en que des del Partit Popular ens vam interessar per saber els motius pels quals ni el Parc de na Molla ni els escenaris del Teatre i l’Auditori municipals estan a disposició dels manacorins i manacorines, encara esperem resposta coherent per part de l’equip de govern”, critica el grup popular de Manacor. “Ens consta que el Parc de na Molla segueix tancat a pany i clau, impedint que qualsevol persona hi pugui accedir per a passejar o dur un infant a jugar-hi. Qualsevol persona, no. Hi ha determinats ciutadans que tenen la clau d’accés al recinte, i són uns pocs, els qui hi tenen un hort urbà”.

“De la mateixa manera, en aquestes darreres setmanes en que s’han succeït nombroses demostracions i finals de curs de distintes escoles i acadèmies; contemplam atònits com s’han hagut de celebrar a fora poble. Els teatres de Petra i el d’Artà han estat els principals escenaris dels nostres petits i també majors que practiquen activitats com la dansa. Demanàrem també explicacions sobre aquest fet en el darrer plenari, i acabàrem igual que vam començar. Sense entendre res”, lamenten.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad