Escopetades contra els coloms del municipi

La primera batuda de l’Ajuntament ha tengut lloc a quinze places i carrers de Porto Cristo

 

El departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Manacor ha realitzat batudes contra la població de tudons (Columba palumbus) a Porto Cristo. La mesura té per objectiu reduir la població d’aquest ocell, que des de fa uns anys està causant molèsties pel gran nombre d’excrements que diposita a la via pública, terrasses, establiments i habitatges. En total, s’ha abatut un centenar de tudons. 

Les properes setmanes està previst que aquestes actuacions s’estenguin també a s’Illot, Cala Anguila, Cala Mendia i Manacor. La batuda es realitza de manera selectiva amb carabines d’aire comprimit als carrers amb major nombre d’exemplars. Els tudos pernocten principalment als pins, dins el poble, i és durant la nit que es pot realitzar l’actuació amb seguretat per a les persones i vehicles. 

Aquesta actuació té l’autorització del Consell de Mallorca i es realitza amb la supervisió i seguiment constant de la Policia Local. 

A Porto Cristo s’ha actuat als següents carrers: 

 • Avinguda dels Pins
 • Plaça Ses Comes
 • Avinguda Joan Amer
 • Carrer Bordils
 • Carrer Amerigo Vespucci
 • Carrer Fonera
 • Carrer La Pinta
 • Carrer La Niña
 • Carrer Virots
 • Carrer Punta Pagell
 • Plaça Fonera
 • Passeig de la Sirena
 • Plaça Aljub
 • Avinguda Joan Servera Camps
 • Carrer Gambí 
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad