Escopetades contra els coloms del municipi

La primera batuda de l’Ajuntament ha tengut lloc a quinze places i carrers de Porto Cristo

 

El departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Manacor ha realitzat batudes contra la població de tudons (Columba palumbus) a Porto Cristo. La mesura té per objectiu reduir la població d’aquest ocell, que des de fa uns anys està causant molèsties pel gran nombre d’excrements que diposita a la via pública, terrasses, establiments i habitatges. En total, s’ha abatut un centenar de tudons. 

Les properes setmanes està previst que aquestes actuacions s’estenguin també a s’Illot, Cala Anguila, Cala Mendia i Manacor. La batuda es realitza de manera selectiva amb carabines d’aire comprimit als carrers amb major nombre d’exemplars. Els tudos pernocten principalment als pins, dins el poble, i és durant la nit que es pot realitzar l’actuació amb seguretat per a les persones i vehicles. 

Aquesta actuació té l’autorització del Consell de Mallorca i es realitza amb la supervisió i seguiment constant de la Policia Local. 

A Porto Cristo s’ha actuat als següents carrers: 

 • Avinguda dels Pins
 • Plaça Ses Comes
 • Avinguda Joan Amer
 • Carrer Bordils
 • Carrer Amerigo Vespucci
 • Carrer Fonera
 • Carrer La Pinta
 • Carrer La Niña
 • Carrer Virots
 • Carrer Punta Pagell
 • Plaça Fonera
 • Passeig de la Sirena
 • Plaça Aljub
 • Avinguda Joan Servera Camps
 • Carrer Gambí 
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad