La brigada arregla una vintena de clots dels arbres de la plaça de sa Moladora 

També s’hi instal·laran quatre màquines de calistènia per a persones majors 

 

La brigada municipal fa feina per embellir i ordenar la plaça de sa Moladora de Manacor, ubicada entre el passeig Ferrocarril, el carrer Doctor Fleming i la via Alemanya. Les tasques dels treballadors municipals se centren en la reparació dels vint clots dels arbres de la plaça, fets malbé pel creixement excessiu de les arrels dels arbres. Els escocells s’adequaran i s’hi posarà la terra necessària perquè els arbres puguin créixer en condicions. Alhora, també s’arreglaran i reposaran totes les rajoles que s’han fet malbé per les arrels dels arbres. 

L’Ajuntament de Manacor també preveu instal·lar a aquesta plaça quatre màquines de calistènia per a gent major, amb l’objectiu de «fer la plaça més viva», ha explicat el delegat de Serveis Generals, Carles Grimalt. «És necessari tenir ben cuidada la nostra ciutat per poder-la viure», ha afegit Grimalt.  Es calcula que les obres estaran llestes d’aquí un mes i mig, aproximadament. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad